GROWO VERMIKOMPOSTIN UUTE

Mitä on vermikomposti ja vermikompostiuute?

Vermikomposti on kompostoitua orgaanista jätettä, jonka kastemadot ovat muuttaneet (syömällä) voimakkaaksi lannoitteeksi. Kastemadon ruoansulatusjärjestelmä rikastaa orgaanista ainetta ravinteilla, hyödyllisillä aineilla ja mikro-organismeilla, mikä tekee vermikompostista tavallista komposti- tai lantapohjaista lannoitetta monipuolisemman ja tehokkaamman. Uute on vermikompostin tiivistetty nestemäinen muoto, joka sisältää kaikki vermikompostin ominaisuudet, ja jota on helppo käyttää moniin tarkoituksiin. Lue lisää ja katso vinkkejä Blogistamme.

Mitä hyötyä tuotteesta on?

GROWO tarjoaa kasveille ravintoa läpi kasvukauden, parantaa niiden kasvua ja kehitystä, edistää ympäristön aiheuttaman stressin sietokykyä, lisää vastuskykyä taudinaiheuttajia kohtaan ja kasvattaa satoa 30-40 prosentilla. Tuote sisältää luonnollisia antibakteerisia ja sienikasvua estäviä ainesosia, vahvistaa maaperää ja parantaa sen hedelmällisyyttä. GROWO on luonnon pieni tehdas pullossa, jonka sisältämän maaperän mikroflooran ansiosta ravinteet imeytyvät kasviin tehokkaasti. Vertaa asiaa vatsamme mikrobistoon, joka on elintärkeää ihmisen terveyden ja immuunijärjestelmän oikean toiminnan kannalta.

Mille kasveille tuotetta voi käyttää?

GROWO on universaali lannoite kaikille kasvityypeille. Klikkaa alla olevia kuvia ja tutustu tarkemmin tuotteen hyötyihin eri kasvien kohdalla.